Welkom

bij KIM HAIRDESIGN!

Ons Team!

Moeder – Dochter
Workshops

Kapsalon

Ons Team

KimHairDesign staat voor een salon waarin met veel passie voor haar gewerkt wordt. Graag geven wij een eerlijk en passend advies zodat iedere klant met een goed gevoel de deur uit gaat. Ons doel is om de klant weer te laten stralen met mooi haar!

onsteam-kim

Kim

Kim

Kapster

Ik ben Kim en ben in 2013 begonnen met mijn salon Kim HairDesign. Ik ben in 2002 de kappersopleiding gaan volgen in Rotterdam aan de Nederlandse Kappersakademie. Hier heb ik ook mijn ondernemersdiploma gehaald, de droom om ooit een eigen salon te mogen starten was er dus al. Na een aantal jaren van ervaringen in andere salons en vele cursussen en trainingen te hebben gehad, werk ik nu met veel plezier in mijn eigen salon.

Brenda

Brenda

Kapster & schoonheidsspecialiste

Ik ben Brenda en ben sinds 2014 werkzaam bij Kim HairDesign. Hier werk ik als Allround kapster en schoonheidsspecialiste. Ik werk vanaf mijn 15e jaar in het kappersvak en ben in de tussentijd ook afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Afgelopen jaar heb ik mij nog gespecialiseerd in de dermatologie van de huid. Mijn doel is om mensen met een glimlach de deur uit te laten gaan met mooi haar. Ook vind ik het belangrijk om mensen te laten ontspannen in de schoonheidssalon.

Esmeé

Esmeé

Kapster

Ik ben Esmeé en sinds augustus 2014 heb ik mijn opleiding succesvol afgerond aan het IMKO Breda. Daarbij heb ik het laatste jaar van mijn stage bij Kim HairDesign gewerkt. Na een jaar stage te hebben gelopen was ik klaar voor het echte kappersvak en werk sindsdien mee in de salon. Ik heb het erg naar mijn zin. Na een leerzaam eerste jaar vind ik het nog steeds leuk om van alles bij te leren!

Haar advies nodig? Maak snel een afspraak!